به گزارش تابناک یزد،معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: ایران از مرحله امنیت ماده غذایی به سمت ایمنی مواد غذایی در حال گذار است و تولیدکنندگان و واحدهای تولیدی مواد غذایی، سازندگان جسم و روح مردم هستند.
«محمدحسین مصدق» در همایش روز جهانی غذا که با حضور مسئولان دانشگاه، مسئولان واحدهای تولیدی برتر و کارشناسان مربوطه برگزار شد، افزود: امروزه نظارت بر فرآیند تولید محصولات غذایی، تکلیفی شرعی و مدیریتی است و با صنعتی شدن فرآیند تولید محصولات غذایی، این موضوع بیش از پیش اهمیت یافته است.
وی همچنین از درج نشانگر رنگی ارزش تغذیهای بر روی محصولات تولیدی استان خبر داد و گفت: این در حالی است که میانگین کشوری رقم ٤٦ درصد را نشان میدهد.
دکتر «سیدمحمدرضا آقایی» مدیر مرکز تحقیقاتی درمانی دیابت یزد هم در این همایش با اشاره به وجود ١٠٠ هزار بیمار دیابتی در استان، تبلیغات و باورهای غلط را مهمترین عوامل شیوع بالای دیابت در یزد برشمرد.
وی همچنین از آمادگی این مرکز برای اجرای طرحهای علمی و تحقیقاتی در زمینه دیابت خبر داد.