به گزارش ایرنا ، مهدی احمدی در بازدید از تعدادی از نانوایی های این شهر
افزود: پخت و عرضه نان بهداشتی و با کیفیت از مطالبات و خواسته های مردم است لذا باید نانوایان آن را جدی بگیرند.
وی
از مسوولان و متولیان امور خواست با بازرسی و نظارت های مستمر و پیگیر و
راهنمایی و آموزش نانوایان به ارتقای کیفیت نان کمک کنند.
وی سهمیه
آرد این شهرستان را ماهانه یک هزار و 550 تن و تعداد نانوانی های منطقه را
311 واحد ذکر کرد و گفت: نانوایی ها در پخت نان حق استفاده از جوش شیرین
را ندارند.
وی همچنین با تاکید بر این که مردم منطقه در تامین نان
با کیفیت و بهداشتی نباید هیچ گونه مشکلی داشته باشد اظهار کرد: بهبود و
ارتقای کیفیت نان در جلوگیری از ضایعات و هدر رفت این قوت لایموت موثر است.
احمدی
همچنین از زحمات فعالان حوزه آرد و نان به ویژه نانوایان و کارگران
نانوایی که شبانه روز مشغول خدمت رسانی صحیح به مردم هستند قدردانی کرد.
پارس آباد مغان در شمال اردبیل و در نوار مرزی جمهوری آذربایجان قرار دارد.