به گزارش تابناک ایلام؛دكتر روح اله يوسفوند اظهار کرد: در راستاي اجراي طرح كنترل و تشديد نظارت بهداشتي ويژه ايام ماه مبارك رمضان، كارشناسان نظارت بر بهداشت مواد غذايي، در راستاي تأمين سلامت عمومي شهروندان در قالب نظارت بر مراكز عرضه فرآوردههای خام دامي از اماكن عرضه در سطح شهر بازديد نمودند.
وی افزود: 5 واحد قصابي بدليل تخلفات گسترده بهداشتي با مجوز مقام قضايي و همكاري نيروي محترم انتظامي پلمپ گرديدند.
یوسفوند خاطرنشان کرد: طرح تشديد نظارت بهداشتي بر اماكن عرضه فرآوردههای خام دامي تا پايان ماه مبارك رمضان ادامه دارد.
وی از شهروندان درخواست نمود جهت حفظ سلامتي خود و خانواده از خريد فرآوردههای خام دامي از مراكز غيرمجاز خودداري نموده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتي در عرضه فرآوردههای خام دامي، از طريق شماره تلفن چهار رقمي 1512 مراتب را اطلاع دهند.