به گزارش تابناک قم، سيد صدرالدين موسوي معاون هماهنگي امور اقتصادي استاندار قم در جلسه شوراي سياست گذاري آرد و نان استان قم خواستار نظارت جدي بر عرضه ي آرد در بين نانوايي ها شد.
معاون استاندار قم ارتقاء كيفيت ارائه ي خدمات به مردم را ضروري دانست و افزود: در فضاي تعامل و همكاري و به دور از تنش براي خدمت به مردم تلاش شود.
موسوي با اشاره به اهميت نان به عنوان قوت غالب مردم در سلامت جامعه ادامه داد: بايستي فرهنگ استفاده از نان سبوس دار در بين مردم تقويت شود و نانوايي ها نيز به ارتقاء كيفيت نان توليدي ملزم گردند.
وي گفت: آرد مورد استفاده توسط نانوايي هاي سنگك بايستي 13 درصد سبوس گيري شده باشد و اين مسئله بايد با جديت مورد نظارت قرار بگيرد.
معاون امور اقتصادي استاندار قم همچنين عرضه ي نان استاندارد توسط فروشگاه ها را مورد تاكيد قرار داد و گفت: بايد ضمن نظارت بر عرضه ي نانهاي بسته بندي شده، از توزيع نان غيربهداشتي جلوگيري شود.