به گزارش تابناک مرکزی - روز سه شنبه مورخ ۹۸/۰۷/۲۳ ساعت ۱۰ صبح همزمان با گرامیداشت روز جهانی غذا با موضوع اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقای سلامت و حضور مسئولین استان مرکزی در سالن پذیرائی کاج از مدیران و مسئولین فنی واحدهای تولیدی برگزیده تجلیل به عمل آمد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی در این آیین گفت: بیشتر بیماریهای گوارشی ناشی از مصرف نادرست غذاها و یا غذاهای بدون کیفیت است و رژیم غذایی نادرست باعث شده بیشترین هزینههای درمانی در این بخش باشد.
جمالیان افزود: وظیفه همه است تا ضمن فرهنگسازی برای این موضوع از بروز بیماریهای متعدد پیشگیری کنیم.
مدیر غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیز در این مراسم از سالم بودن ۹۸ درصد صنایع غذایی استان مرکزی گفت و افزود: فقط در سال ۹۷ بیش از دو هزار مورد بازرسی و نظارت از صنایع غذایی صورت گرفته
مرادیان افزود: مردم اطمینان داشته باشند که مسئولان غذا و دارو برای سلامت غذایی مردم به صورت شبانهروز تلاش خواهند کرد.
در ادامه مهندس جعفریان رئیس اداره استاندارد استان عرایضی و رهنمودهای در مورد واحدهای تولیدی مواد غذایی در استان مرکزی بیان کردند.
در ادامه مراسم نماهنگ زنده توسط خواننده گرامی آقای عبدلی به مناسبت ایام اربعین حسینی، میهن اسلامی و روز جهانی غذا اجرا گردید.
سپس مهندس فراهانی رئیس انجمن صنایع غذایی استان به نمایندگی از واحدهای تولیدی در جوی صمیمانه مشکلات، انتقادات و انتظارات خود را در حضور مسولین مطرح نمودند.
جلسه با تقدیر از واحدهای برتر (درج نشانگر رنگی و تغذیهای بر روی لیبل محصولات تولیدی، کیفیت و ارتقا محصولات تولیدی در ۹۸، کاهش قند و نمک در فرآوردههای تولیدی، امتیاز بالای PRPS و ارتقاِء GMP کارخانجات) به پایان رسید.
در تقویم شمسی ما ۲۴ مهرماه هرسال روز جهانی غذا است