علی صاحبی در گفتگو با خبرنگار تابناک کرمانشاه اظهار کرد:بازرسی به صورت مداوم از مغازه ها صورت می گیرد و همه ی تذکرات لازم جهت رعایت پروتکل های بهداشتی به خصوص در دوران شیوع کرونا به صنوف مربوطه داده می شود.
وی ادامه داد: همانطور که در سایت اتحادیه نیز اشاره شده به تمام مغازه ها دستور رعایت پروتکل های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک و دستکش و ضدعفونی کردن مرتب محیط کار داده شده است.
رئیس اتحادیه اغذیه فروشان در ادامه بیان داشت: گشت ها و بازرسان ما همه روزه از تمام مغازه های سطح شهر بازدید به عمل می آورند و تمام موارد،نظارت و بررسی میشود.
این مسئول از تمامی مشتریان و صاحبان مغازه ها خواستار رعایت نکات بهداشتی شد تا مشکلی برای خود و سایرین پیش نیاید.
صاحبی تاکید کرد: متخلفان را به بازرسی اصناف معرفی می کنیم تا تصمیمات لازم در خصوص برخورد آنها گرفته شود.