دکترمهدی مجرب در گفتگو با خبرنگار تابناک کرمانشاه اظهار کرد: توصیه میشود در حد امکان، نذری به صورت مواد اولیه خام به نیازمندان تحویل شود و در صورت توزیع نذورات شامل غذای پخته یا نوشیدنی داغ، از تقسیم و بسته بندی آن در دمای بالا (به صورت داغ) در ظروف یکبار مصرف پلی اتیلنی (با علامت HDPE, PE که با شماره ۱ و ۲ حک شده در ته ظرف قابل شناسایی هستند و ظروف پلی استایرن (با علامت PS که با شماره ۶ حک شده در ته ظرف قابل شناسایی هستند) خودداری شود.
وی گفت: ظروف پلیمری بخصوص ظروف فومی، عایق هستند بنابراین غذای باقی مانده را نباید با این ظروف در یخچال نگهداری کرد، برای بسته بندی و پخش غذای نذری توصیه میشود ترجیحا از ظروف یکبار مصرف آلومینیومی و در درجه دوم از ظروف پلی پروپیلن (با علامت PP که با شماره ۵ حک شده در ته ظرف قابل شناسایی هستند) استفاده شود.
مجرب تاکید کرد: در صورت توزیع چای، شیر و ... به صورت داغ از لیوانهای کاغذی یا گیاهی و در درجه دوم از لیوانهای پلی پروپیلن (با شماره ۵ حک شده در ته ظرف) استفاده شود، از خرید ظروف یکبار مصرف فاقد مجوزهای بهداشتی خودداری گردد، همچنین از گرم کردن غذا داخل ظروف یکبار مصرف پلیمری بوسیله مایکروفر خودداری شود.