بر اساس این گزارش، عبدالله رحیمی با اشاره به اینکه از ابتدای امسال تاکنون برای 157 واحد پرورش مرغ گوشتی شهرستان جویبار مجوز 3 میلیون و 208 هزار قطعه جوجه ریزی صادر شد، گفت: با این تعداد جوجه ریزی 8 هزار و 20 تن گوشت سفید در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شد.
وی نقش صنعت دام و طیور در تأمین امنیت غذایی و مواد پروتئینی و لبنی را در سبد غذایی خانوار جامعه با اهمیت دانست و افزود: ظرفیت جویبار در زمینه تولیدات دامی و طیور بالاست بطوری که این شهرستان دارای 2 هزار و 900 بهره بردار در زمینه دام و طیور است و 3 هزار و 800 نفر بطور مستقیم در این بخش اشتغال دارند.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جویبار با بیان اینکه این شهرستان دارای 164 واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت 25 هزار و 623 تن در سال است، گفت: جویبار 7.5 درصد سهم تولید گوشت سفید استان را به خود اختصاص داده است.