نان های تیره حاوی مواد مغذی هستند و ارزش غذایی بیشتری دارند اما در عین حال متاسفانه هنوز در کشور ما نان های سفید بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند
کد خبر: ۳۳۲۵۹۷
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۶ 22 November 2016
نان های تیره حاوی مواد مغذی هستند و ارزش غذایی بیشتری دارند اما در عین حال متاسفانه هنوز در کشور ما نان های سفید بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند. تحقیقات جدید نشان داده یکی از علل افزایش بیماری دیابت فزونی مصرف نان بدون سبوس، سیب زمینی و برنج می باشد.

نان های تیره حاوی مواد مغذی هستند و ارزش غذایی بیشتری دارند اما در عین حال متاسفانه هنوز در کشور ما نان های سفید بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند. تحقیقات جدید نشان داده یکی از علل افزایش بیماری دیابت فزونی مصرف نان بدون سبوس، سیب زمینی و برنج می باشد. 

استفاده از نان کامل (سبوس دار)، نان جو، نان چاودار ( روگن ) و سویا از اهمیت ویژه ای در سبد غذایی خانوار برخوردار می باشد. متاسفانه امروزه پوسته ارزشمند گندم یا برنج در ایران دور ریخته می شود یا اصلا مورد استفاده قرار نمی گیرد. 

بنابراین اگر مردم بدانند سبوس در زندگی روزمره چه خاصیتی دارد هرگز خوردن این ماده حیاتی را ترک  نمی کردند. 

سبوس چربی های اضافی را همراه صفرا می گیرد و از سیستم گوارش جدا می کند و صفرا را به جای اول خود باز می گرداند و چربی را دفع می کند.
سبوس بخورید و بعد از سه هفته به آزمایشگاه بروید خواهید دید که کلسترول شما چقدر پایین آمده است.  

منبع: تابناک
برچسب ها: نان جو
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار