مهندس مهرداد شریفی- رییس مرکز بهداشت غرب اهواز از شناسایی دو محل غیر مجاز تولید مایه فلافل و سمبوسه در محدوده غرب اهواز خبر داد.
وی در توضیح خبر ضمن تقدیر از تلاش مسئولانه کارشناسان بهداشت محیط گفت:کارشناسان بهداشت محیط مرکز جامع سلامت شماره 1 غرب اهواز(منطقه شیخ بها) حین بازرسی های معمول، به دو محل مسکونی و غیر مجاز تولید و عرضه مایه فلافل و سمبوسه، برخوردند که فاقد هرگونه مجوزهای صنفی –بهداشتی بود.
شریفی افزود: متاسفانه مایه سمبوسه و فلافل در این دو محل غیرمجاز، پس از تولید در شرایط کاملا غیر بهداشتی ، در اختیار اغذیه فروشانی از مناطق مختلف شهر، قرار می گرفت!
وی تاکید کرد: در این راستا افراد متخلف ، پس از طی مراحل قانونی و قضایی، جهت جلوگیری ازادامه فعالیت به مراجع قضایی معرفی شد .
رییس مرکز بهداشت غرب اهواز خاطر نشان کرد:کارشناسان بهداشت محیط بصورت تمام وقت ضمن بازرسی های صبح ، عصر و شبانگاهی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی مناطق تحت پوشش و ارائه آموزش و توصیه های لازم به متصدیان و مدیران مراکز تولید و عرضه ی مواد غذایی و اماکن عمومی ، با متخلفان به پشتوانه قانون، برخورد قاطع خواهند داشت.
شریفی از فروشندگان مواد غذایی و صاحبان مراکز عرضه مواد غذایی همچون : اغذیه فروشان ، آشپزخانه داران و .. خواست که مواد اولیه و خام خود را( در صورت عدم تهیه در محل ) از مراکز دارای مجوز بهداشتی تهیه کنند و ضمن احساس مسئولیت در قبال سلامت شهروندان، در همکاری با مرکز بهداشت، مکانهای فراوری و تهیه مواد اولیه خود را به بازرسان بهداشتی منطقه، معرفی کنند.
وی در پایان از شهروندان نیز خواست : در تامین و ارتقای سلامت خود، خانواده و اطرافیان، فعالانه مشارکت داشته باشند . شریفی افزود : شماره تماس35-33914223داخلی 112 و 111 و نیز سامانه 190 آماده دریافت گزارشهای مردمی مبنی بر تولید غیر مجاز و مخفیانه(زیرزمینی) مواد غذایی می باشد .