کزمانشاه- ایرنا- یک کارشناس تغذیه توصیه کرد: افرادی که در بیرون از منزل تردد دارند برای جلوگیری از گرما زدگی باید 12 لیوان در روز مایعات مصرف کنند.
کد خبر: ۴۵۶۴۵۷
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۹ 09 July 2017
به گزارش خبرگزاری تابناک به نقل از ایرنا،کیانوش همدانی، اظهارداشت: با توجه به افزایش دمای هوا و تبخیر مایعات بدن، نیاز به مصرف مایعات در تابستان افزایش پیدا می کند.

وی با بیان اینکه نباید مصرف مایعات را به زمان تشنگی موکول کنیم، افزود: مضرف مایعات در زمان تشنگی شاید در زمستان جوابگو باشد ولی در تابستان باعث بروز گرمازدگی در فرد می ‌شود.

این کارشناس تغذیه افزود: در صورت قرارگیری فرد در محیط گرم، سیستم تنظیم درجه حرارت بدن از کار می ‌افتد و این وضعیت در محیط‌ های گرم و مرطوب، فعالیت‌های بدنی را تشدید می‌ شود.

همدانی، افزایش دمای مرکزی بدن، افزایش تعداد تنفس، حالت گیجی و کاهش هوشیاری را از جمله شواهد بروز گرمازدگی عنوان کرد.

وی عنوان کرد: افرادی که داخل خانه هستند روزانه 8 تا 10 لیوان مایعات و کسانی که در بیرون از منزل تردد دارند روزانه 10 تا 12 لیوان مایعات مصرف کنند.

این کارشناس تغذیه افزود: باید حداقل نیمی از کل مایعات مصرفی در طول روز را آب تشکیل دهد و نوشیدن زیاد قهوه، چای و انواع نوشابه ها منجر به از دست دادن بیشتر آب بدن می شوند.

همدانی گرما زدگی را به 2 سطح خفیف و پیشرفته تقسیم کرد و گفت: در گرمازدگی خفیف، قطع فعالیت فیزیکی و تحرک یا ورزش، نوشیدن آب خنک حاوی املاح، ماساژ و ایجاد کشش درعضلات دردناک می تواند مفید باشد.

وی ادامه داد: در این سطح از گرمازدگی انتقال مصدوم به مکان خنک، استفاده از محلول آب، نمک و شکر، استفاده از حوله نم دار روی پیشانی و سر و گردن برای کاهش دمای بدن و بهبود درد عضلات می تواند سودمند باشد.

این کارشناس تغذیه تاکید کرد: در صورتی که شدت گرمازدگی بیشتر از این حد بود و راهکارهای فوق مفید نبود، بهتر است فرد مبتلا به بیمارستان یا مراکز درمانی منتقل شود.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار