مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی:
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی در جریان بازدید از مجتمع بندری خرمشهر گفت: سیاست سازمان بنادر و دریانوردی افزایش میزان رقابت‌پذیری بنادر است.
کد خبر: ۵۸۳۸۰۷
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۳۹۷ - ۲۲:۴۴ 27 March 2018

محمد راستاد عصر روز گذشته در ادامه بازدید از بنادر کشور با حضور در مجتمع بندری خرمشهر در خصوص هدف از سفر به بندر خرمشهر اظهار کرد: عمده تمرکزی که در این سفر مدنظر بوده است به واسطه مراجعه هموطنان عزیز در ایام نوروز برای بهره‌مندی از ظرفیت‌های گردشگری و سفرهای دریایی، نحوه و کیفیت خدمات‌رسانی و بحث ایمنی ترددها و سفرهای دریایی است.

وی افزود: ارزیابی‌ها نشان می‌دهد که روند خوبی در زمینه خدمات رسانی به مسافران نوروزی حاکم است و به دلیل هماهنگی‌ها و هم‌افزایی‌هایی که بین ارگان‌های ذیربط وجود دارد استقبال خوبی از گردشگری دریایی در بندر خرمشهر شده است و امیدواریم که بتوانیم به مرور امکانات و زیرساخت‌های لازم را برای گردشگری دریایی در همه بنادر کشور و بندر خرمشهر توسعه دهیم، به طوری که مردم بتوانند با آسایش و ایمنی بیشتر از این موهبت بهره‌مند شوند.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی خاطرنشان کرد: بندر خرمشهر مأموریت یافته مسیر گردشگری دریایی خرمشهر به اهواز را مورد بررسی قرار دهد و گزارش مربوطه را به سازمان بنادر و دریانوردی ارائه دهد.

راستاد در خصوص نحوه عملکرد تجاری بندر خرمشهر در سال گذشته اظهار کرد: خوشبختانه در بندر خرمشهر در سال 96 روند رو به رشد بسیار خوبی را شاهد بودیم به طوری که بیش از 2 میلیون و 300 هزار تن تخلیه و بارگیری در این بندر انجام شده است که در مقایسه با مدت مشابه در سال 95 رشد 130 درصدی را نشان می‌دهد.

وی ادامه داد: این میزان رشد بین بنادر تجاری کشور بی نظیر است و بخش بیشتر آن مربوط به صادرات غیرنفتی بوده و نویدبخش آن است که بندر خرمشهر در حوزه صادرات غیر نفتی به یکی از بنادر مهم کشور تبدیل شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی فعالیت تخلیه و بارگیری کانتینر در بندر خرمشهر را نیز بسیار خوب عنوان کرد و گفت: در سال 96 بالغ بر 80 هزار TEU تخلیه و بارگیری کانتینر در بندر خرمشهر انجام شده، که نسبت به مدت مشابه در سال 95 از رشد 16 درصدی برخوردار بوده است.

راستاد در مجموع روند فعالیت بندر خرمشهر را بسیار مثبت و مطلوب عنوان کرد و افزود: سرمایه‌گذاری‌هایی که توسط بخش خصوصی برای توسعه روبناها و تجهیزات در این بندر در حال انجام است می‌تواند در راستای کمک و رونق هر چه بیشتر بندر خرمشهر موثر واقع شود.

وی افزود: بندر خرمشهر در زمینه تأسیسات بندری از ظرفیت قابل توجهی از جمله اسکله‌ها و محوطه‌های پس‌کرانه‌ای برخوردار است که ظرفیت پذیرش حجم بیشتر کالا را نیز دارند.

راستاد اظهار کرد: یکی از جنبه‌های مهم رشد فعالیت در بندر خرمشهر این است که می‌توان بازاریابی بهتری به خصوص از سوی تجار و بازرگانان انجام داد تا از این ظرفیت‌ها برای جذب کشتی و کالا استفاده بهتری شود.

وی در خصوص ارتباط با بنادر کشورهای عراق و کویت نیز گفت: از آنجایی که بخش عمده صادرات به مقصد کشور عراق و کویت از بندر خرمشهر انجام می‌شود و با توجه به مزیت‌هایی که دو کشور در حوزه تجارت دارند می‌توان با بنادر کشورهای عراق و کویت هم افزایی و مشارکت و همکاری داشته باشیم و همچنین در زمینه مسافری نیز باید تمهیداتی اندیشیده شود که سفرهای دریایی به کشورهای همسایه رونق بیشتری یابد.

راستاد تصریح کرد: در مجموع سیاست سازمان بنادر افزایش میزان رقابت پذیری بنادر کشور است که بخشی از آن به ایجاد زیرساخت‌ها و روبناها و بخش دیگر به جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی که در عملیات روبنایی و اپراتوری بنادر سرمایه‌گذاری می‌کنند مربوط می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: خوشبختانه سازمان بنادر روند مثبت و مطلوبی در جذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در بنادر تجاری کشور داشته است به گونه‌ای که بالغ بر 9 هزار و 200 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری توسط بخش خصوصی در بنادر کشور صورت گرفته است و امید می‌رود با روندی که در پیش گرفته شده است بتوانیم میزان سرمایه‌گذاری را در بنادر افزایش دهیم.

 

منبع: ایسنا

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار