مدیرکل دامپزشکی خوزستان:
مدیرکل دامپزشکی خوزستان با بیان اینکه یکی از مهمترین راههای پیشگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو، سرد کردن لاشه گوشت پس از کشتار است، گفت: از ۲۳ کشتارگاه خوزستان، هشت کشتارگاه به سردخانه مجهز نیستند.
کد خبر: ۶۴۳۵۵۶
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۰:۲۹ 14 August 2018

مصطفی کنارکوهی در جلسه کارگروه تخصصی بهداشت و درمان که امروز (۲۳ مردادماه) با موضوع آب شرب شهری، روستایی و عشایری برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به خشکسالی یکی از بیماری هایی که در این شرایط منتقل می‌شود بیماری سی سی اچ اف یا تب کریمه کنگو است.

وی با اشاره به راهکارهای پیشگیری از ابتلا به بیماری سی سی اچ اف (تب خونریزی دهنده کریمه کنگو) گفت: یکی از مهمترین راههای پیشگیری از ابتلا به این بیماری، سرد کردن لاشه گوشت پس از کشتار است. با این وجود، از ۲۳ کشتارگاه خوزستان، هشت کشتارگاه مجهز به سردخانه نیستند که باید در زمینه تجهیز این کشتارگاهها اقدام شود.

مدیرکل دامپزشکی خوزستان در خصوص وضعیت تامین آب دام نیز عنوان کرد: از طریق سازمان جهاد کشاورزی آب دام‌ها در سطح استان خوزستان تامین می شود و در این زمینه مشکل خاصی وجود ندارد.

 

منبع: ایسنا

برچسب ها: دامپزشکی ، سلامت ، بهداشت
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار