یزد عضو مجمع شهرداران آسیایی شد

گروه استان‌ها - یازدهمین اجلاس مجمع شهرداران آسیایی در شرایط به انجام رسید که عضویت شهر جهانی یزد در این مجمع تصویب و این شهر به‌عنوان دبیر دو کمیته تخصصی انتخاب شد.
کد خبر: ۱۲۱۲۰۶۷
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۴ 29 November 2025

یزد عضو مجمع شهرداران آسیایی شد

به گزارش خبرنگار تابناک از استان یزد، شهرداری یزد با اشاره به برگزاری این اجلاس گفت: در یازدهمین اجلاس مجمع شهرداران آسیایی که در تهران برگزار شد، عضویت شهر میراث جهانی یزد در این مجمع با رأی مثبت تمامی اعضا رسمیت یافت.

«ابوالقاسم محی الدینی» شهردار یزد اظهارکرد: در انتخابات مربوط به تعیین مسئولان کمیته‌های اجرایی مجمع نیز، یزد به‌عنوان دبیر دو کمیته «گردشگری و فرهنگی» و «محیط‌زیست و خدمات شهری» برگزیده شد. بر اساس نتایج رأی‌گیری، ریاست این کمیته‌ها به شهرهای خرم‌آباد و آنکارا واگذار شد.

همزمان با این رویداد، «اجلاس شهری تهران ۲۰۲۵» به همت معاونت بین‌الملل مرکز ارتباطات و با همکاری مجمع شهرداران آسیایی در پایتخت در حال برگزاری است؛ رویدادی که مجموعه‌ای از نشست‌های مهم از جمله هفتمین مجمع عمومی، یازدهمین نشست هیئت اجرایی، ششمین دوره جایزه جهانی خشت طلایی، نخستین نشست روسای سازمان‌های بین‌المللی شهری و دومین نشست شهرهای خواهرخوانده تهران را دربرمی‌گیرد.

این برنامه از ۶ تا ۸ آذر در ساختمان بلدیه تهران با حضور مدیران شهری داخلی و بین‌المللی برگزار می‌شود. بیش از ۱۰۰ میهمان از شهرهای مختلف کشور و کشورهایی همچون تاجیکستان، آذربایجان، ارمنستان، هند، ترکیه، عراق، روسیه، قطر و سنگال، به همراه نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی شهری از جمله اتحادیه شهرداری‌های ترکیه، اتحادیه شهرهای بریکس پلاس و آیزوکارپ در این اجلاس حضور دارند.

انتهای پیام/

آخرین اخبار