استاندار گلستان در شورای برنامه ریزی استان؛

سند آمایش سرزمینی استان منشور ایده و اقدامات آینده گلستان است

استاندار گلستان با تاکید بر اینکه سند آمایش سرزمین استان یکی از اسناد اساسی جهت مدیریت کلان است، اظهار کرد: سند آمایش سرزمینی استان منشور ایده و اقدامات آینده گلستان است و مدیریتی با دید باز و روشن از دل چنین سندی خارج می شود.
کد خبر: ۳۴۸۵۹۷
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۱ 25 December 2016
استاندار گلستان با تاکید بر اینکه سند آمایش سرزمین استان یکی از اسناد اساسی جهت مدیریت کلان است، اظهار کرد: سند آمایش سرزمینی استان منشور ایده و اقدامات آینده گلستان است و مدیریتی با دید باز و روشن از دل چنین سندی خارج می شود.

دکتر حسن صادقلو در شورای برنامه ریزی استان، سند آمایش سرزمینی را نقشه راه استان دانست و تصریح کرد: این سند می تواند در زمینه های مختلف رشد استان موثر باشد و حتی حضور سرمایه گذاران و نوع سرمایه گذاری آنها در استان باید بر اساس سند آمایش سرزمین صورت گیرد.

وی با بیان اینکه ادبیات دولت تدبیر و امید نیز بر اساس سند آمایش سرزمینی است، گفت: دستگاه هایی که تا کنون مباحث کارشناسی خود را ارائه نکرده اند باید هرچه زودتر خود را با سند آمایش سرزمین هماهنگ کنند و توجه داشته باشند که این سند به آیندگان مربوط می شود.

وی بر برگزاری کارگاه‎های مستمر در راستای تبیین سند آمایش در استان تاکید کرد و یادآور شد: نسبت به سند آمایش باید حساسیت ایجاد کنیم حتی در افکار عمومی و اعتقاد دارم با این اقدام یک مطالبه‎گری در جامعه به وجود می‎آید .

وی از مدیران اجرایی خواست با ایمان و باور به سند آمایش سرزمین نگاه کنند و یادآور شد: اگر مطالبه گری جامعه هدایت شده باشد و مسیر داشته باشد، نتایج خوبی خواهد داشت.

استاندار گلستان، در بخش دیگری از سخنان خود توجه به مدیریت حوضه آبخیز را مهم دانست و خاطر نشان کرد: با توجه به مشکلات حوضه آبخیز، باید بتوانیم مدیریت جامعی را داشته باشیم تا مشکلات استان مرتفع گردد.

دکتر صادقلو تصریح کرد: استان گلستان یک استان حادثه‌خیز است و می‎تواند از ظرفیت ایجاد کمیته آبخیزداری توفیقاتی در این زمینه به خصوص بحث سیل داشته باشیم .

همچنین در جلسه شورای برنامه ریزی استان، رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: باید کارگروه مشترک منطقه‎ای با استان‎های سمنان و مازندران در حوضه آبخیزداری برای استان گلستان تشکیل شود.

حسین پیشقدم تصریح کرد: دستگاه‎های اجرائی برای تهیه برش بخشی سند آمایش استان باید اقدام می‎کردند و تعدادی از دستگاه‎های اجرایی تاکنون فایل مورد نظر را دریافت کردند و نسبت به این مهم اقداماتی داشتند.

وی با بیان اینکه دستگاه‎های اجرایی باید در اسناد کوتاه مدت، میان‎مدت و بلند مدت براساس سند آمایش اقدام کنند، افزود: سند آمایش بخش‎های مختلف را به وزارتخانه‎ها ارسال کردیم و نظرات دستگاه‎های استان باید به وزارتخانه انتقال داده شود تا انتظارات استان عقب نیفتد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه گلستان با بیان اینکه جلسات کارگروه برنامه‎ریزی استان براساس دستورالعمل اقدام شود، گفت: مدیریت آبخیزداری یک موضوع آگاهانه است و بر امنیت غذایی، کاهش فقر، آلودگی‎های محیط‌زیستی و توسعه استان و کشور تاثیرگذار است.

وی بیان داشت: در استان گلستان 92 محصول زارعی تولید می‎شود و با وجود مشکل آب و خاک استان گلستان یکی از استان‌هائی است که در امنیت غذایی کشور نقش دارد و موضوع آبخیزداری از اهمیت دو چندانی در این استان برخوردار است.

حسین پیشقدم اظهار کرد: به همت مدیریت ارشد استان، سند 1404 را در استان تهیه کردیم و می‎توانیم بگوییم با دنبال کردن این سند و سند آمایش استان در جهت بهره‎وری بیشتر حوضه های آبخیزداری می‎توان گام برداشت.

وی گفت: مدیریت جامع آبخیز مختص یک استان و منطقه نیست و همین که اسم جامع‌نگری آمده باید نگاه را گسترش داد.

لازم به ذکر است در شورای برنامه ریزی امروز(4 دی ) دکتر هوشنگ جزئی مشاور فنی کمیته اجرایی مدیریت آبخیزداری کشور، گزارشی از مدیریت جامع آبخیرداری در کشور و دکتر عبدالرسول سلمان ماهینی عضوهیات علمی دانشگاه منابع طبیعی گزارشی از سند آمایش سرزمینی استان ارائه کردند و مدیران حاضر در جلسه نقطه نظرات خود را بیان کردند.

گفتنی است در این جلسه شورای برنامه ریزی استان سند آمایش سرزمین گلستان در 35 جلد به تصویب رسید.
 

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار