رئیس اتاق بازرگانی اهواز:
رهبر انقلاب بارها اولویت کشور را مسائل اقتصادی اعلام کردند و اقدام و عمل را در اقتصاد مقاومتی بعنوان وسیله دستیابی به یک اقتصاد قابل اطمینان تعبیر کردند. اقدام و عمل در حقیقت نوعی الزام است تا سیاست های ابلاغی رهبر معظم در حد شعار باقی نماند و رنگ عمل بخود بگیرند.
کد خبر: ۲۴۸۹۴۹
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۷ 20 June 2016
رییس اتاق بازرگانی اهواز که در نشست بررسی مشکلات بخش خصوصی در بخشهای صنعت، تجارت، معدن و کشاورزی سخن می گفت ضمن گله از وضعیت موجود اقتصادی و انتظارات بحق فعالان بخشهای مختلف از دولت، افزودند: رهبر انقلاب بارها اولویت کشور را مسائل اقتصادی اعلام کردند و اقدام و عمل را در اقتصاد مقاومتی بعنوان وسیله دستیابی به یک اقتصاد قابل اطمینان تعبیر کردند. اقدام و عمل در حقیقت نوعی الزام است تا سیاست های ابلاغی رهبر معظم در حد شعار باقی نماند و رنگ عمل بخود بگیرند.

 شهلا عموری در تشریح سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی گفت: یکی از جنبه های مهم سیاستها توجه ویژه و مضاعف به توسعه صادرات غیر نفتی است. بر اساس صراحت حاکم بر سیاستهای ابلاغی باید از واردات محوری به سمت صادرات حرکت کنیم که برای تحقق این هدف نیازمند تقویت بخش تولید هستیم.

وی ادامه داد: مهمترین عاملی که می تواند به وضعیت صادرات کمک شایانی کند، قیمت تمام شده کالاهاست که بتوانیم با تولیدات کشورهای دیگر رقابت کنیم.



عموری از عوامل عدم دستیابی به قیمت قابل رقابت را ساختار مالیاتی، ساختار بانکی، هزینه های حمل و نقل و... برشمرد و گفت: تمام تلاش اتاق بازرگانی اهواز حل مسائل و مشکلات در راستای حمایت از تولید می باشد اما متاسفانه نظام مالی و مالیاتی کشور حتی در دوران رکود هم حاضر نیست شرایط بحرانی اقتصادی صاحبان بنگاه ها را درک کند و نگاه غیر انعطافی خود را به سمت فعالان عرصه تولید معطوف نماید.
رئیس اتاق بازرگانی اهواز از دیگر جنبه های اقتصاد مقاومتی را حمایت از تولیدات داخلی استان، شناسایی صنایع آسیب دیده عنوان کرد و افزود: باید مشکلات را به صورت تخصصی و علمی کارشناسی کرد و برای حل این مسائل راهکار ارائه داد.
عموری اظهار داشت: باید از واردات بی رویه کالا در استان جلوگیری و نقاط مرزی را کنترل کرد و برای داشتن صادرات پایدار باید از خام فروشی کالاها جلوگیری شود.


وی به عارضه یابی و رفع مشکلات واحد های تولیدی بر مبنای نوع مشکلات اشاره کرد و گفت: کمک های مالی به این واحد ها از طریق اختصاص یارانه بخش تولید ، تامین از محل بودجه های عمرانی استان ،فعال سازی و احیای صندوق ضمانت صادرات استان ،افزایش منابع مالی بانک صنعت و معدن در جهت اعطای تسهیلات و همچنین تشویق و ترغیب سرمایه گذاران خارجی امکان پذیر تلقی نمود.

این عضو هیات نمایندگان اتاق ایران همچنین وجود تنگناهای اعتباری در استان را یکی از عوامل رکود در بخش تولید عنوان کرد و گفت: متاسفانه بانک های استان در ارائه تسهیلات به بخش تولید کوتاهی کرده و نقدینگی واقعی در اختیار این تولیدکنندگان قرار نگرفته است که برای حل این قبیل مشکلات باید به دنبال سامان دهی بانک ها در استان باشیم.

عموری با توجه به تمام مسائل عنوان شده گفت: باید دیدگاه اصلی مجموعه های استانی کمک به تولیدکنندگان و صادرکنندگان با چشم انداز پیش رو ، هدف گذاری رشد اقتصادی 5درصد کشور و تقویت بازارهای تولیدی و صادراتی باشد.

لازم به توضیح است که این نشست با حضور معاون هماهنگی اقتصادی استانداری و جمعی از مسئولان اقتصادی و تعاونی استان از یک طرف و ریاست، دبیر، مشاوران و هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اهواز از طرف دیگر برگزار گردید.




اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار