مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت:تا پایان امسال محصولات غذایی تولید خوزستان دارای برچسب نشانگر رنگی تغذیه می شوند.
کد خبر: ۱۱۰۷۳۳
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۰ 13 October 2015
سیمین فقهی مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز  در نشست خبری به مناسبت روز جهانی غذا با بیان اینکه بالغ بر 286 کارخانه تولید مواد غذایی در استان فعالیت می کنند اظهار کرد: هشت کارخانه تولید محصولات غذایی در خوزستان هم اکنون از نشانگر رنگی استفاده می کنند و تا پایان امسال تمامی کارخانه های تولید مواد غذایی در استان از این نشانگرها بر روی محصولات خود درج می کنند.

وی با بیان اینکه استفاده از این نشانگرها بر روی محصولات غذایی برای کمک به حفظ سلامت مردم بسیار مهم است افزود: این نشانگرها با سه رنگ سبز، زرد و قرمز نمایش داده می شود که میزان چربی، نمک و قند هر محصول غذایی را نشان می دهد.

فقهی گفت: اگر فرهنگ مصرف غذا درست نباشد ممکن است برخی بیماری ها بروز کند، درج این نشانگرها بر روی محصولات غذایی در اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی بسیارتاثیر گذار است.

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز همچنین با اشاره به برنامه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مبنی بر آزمایش آبلیموهای تولید کارخانه ها اظهار کرد: در خوزستان نیز معاونت غذا و دارو آبلیموهای تولید کارخانه ها را مورد آزمایش قرار داده است.

وی بیان کرد: در این آزمایش ها مشخص می شود که چند درصد از آبلیموی طبیعی در تولید آبلیمو در کارخانه ها استفاده می شود.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز بیان کرد: پایش محصولات کشاورزی در استان توسط این معاونت انجام گرفته است واین محصولات به لحاظ میزان فلزات سنگین، سموم و نیترید هیچ مشکلی نداشته و مورد تایید هستند.

حسین برزگر در ادامه افزود: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی متولی سلامت است و برای پیشگیری از هر گونه خطری که ممکن است سلامت مردم را تهدید کند باید از رسانه ها در جهت اطلاع رسانی به مردم کمک گرفت.

طرح برچسب گذاری تغذیه ای با نشانگر رنگی بر روی محصولات غذایی ازابتدای امسال در خوزستان آغاز شده و گامی بزرگ در راستای طرح تحول نظام سلامت و سلامت مصرف کنندگان در حوزه غذا و داروی کشور و خوزستان است.
منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
احمدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۳ - ۱۳۹۴/۰۸/۳۰
چیزی که وجود ندارد نظارت بر مواد غذایی است اگر بود پس اینهمه تخلف چرا ؟
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار